Opleiding
14 dec '23

Mobiliteit in de nieuwe rechtspositieregeling voor lokale besturen (o.a. fietslease)

Wil je als werkgever de duurzame mobiliteit van je medewerkers bevorderen en tegelijkertijd zorgen voor meer flexibiliteit en keuzevrijheid in hun arbeidsvoorwaarden? En dit binnen de krijtlijnen van het nieuwe Rechtspositiebesluit? Dan is onze opleiding over duurzame mobiliteitsoplossingen zeker iets voor jou!

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van fietsleasing als een innovatieve en kostenefficiënte manier om jouw medewerkers aan te moedigen om te fietsen naar het werk. Leer over de verschillende modellen, financieringsmogelijkheden en administratieve aspecten van fietsleasing, en krijg praktische handvatten om succesvolle fietsleaseprogramma's op te zetten in jouw lokale bestuur.

Onze experts van Acerta geven je niet alleen de nodige kennis en inzichten over fietsleasing, maar gaan ook dieper in op groene bedrijfswagens, laadpalen, enz... Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een duurzamer en flexibeler arbeidsvoorwaardenpakket! 

Datum: donderdag 14 december 2023
Uur: 9.30 uur tot 12.30 uur (incl. pauzes en broodjeslunch)
Locatie: Brugge (Provinciehuis Boeverbos, Koning Leopold III-laan 41, 8200 Sint-Andries)
Doelgroep:  leidinggevenden, HR-verantwoordelijken en personeelsmedewerkers van lokale besturen. Voor alle leden van Treffik
Prijs: gratis


(*) Per organisatie kunnen er maximum 2 personen deelnemen aan deze opleiding. 

dame met longtail fiets