rij met nieuw aangekochte witte fietsen

Groepsaankoop (elektrische) fiets bij maatwerkbedrijf WAAK

Aanleiding voor de groepsaankoop

In 2015 nam het maatwerkbedrijf WAAK uit Kuurne deel aan de testkaravaan waarbij veel van hun medewerkers voor het eerst kennis maakten met elektrisch fietsen.

Veel personeelsleden hadden hierdoor de smaak te pakken gekregen om de switch te maken naar het (elektrisch) fietsen naar het werk, maar de aankoopprijs bleek voor velen een te hoge drempel.

Daarom nam WAAK het initiatief om zelf een leverancier te zoeken die hen kwalitatieve elektrische fietsen tegen een scherpe prijs kon aanbieden. 

Een maatregel met impact

De groepsaankoop elektrische fietsen slaat duidelijk aan bij de medewerkers van WAAK. Zo heeft het bedrijf intussen al drie groepsaankopen georganiseerd en maken er dagelijks 360 medewerkers gebruik van de elektrische fiets.

Maar daar blijft het niet bij

WAAK blijft zijn medewerkers motiveren om dagelijks te fietsen van en naar het werk door ook diverse bijkomende flankerende maatregelen te nemen.

Zo organiseert het bedrijf o.a. jaarlijkse fietsonderhoudsdagen en worden de medewerkers af en toe verrast met een leuk extraatje, zoals een warme fluo fietsjas om het fietsen comfortabeler en veiliger te maken, gezonde snacks, een sleutelhanger voor hun fietssleutel…

Gezondheid en bewegen gaan voor WAAK hand in hand

Waak is erg blij om zoveel medewerkers te overtuigen om met de fiets naar het werk te rijden.

Maak kennis met deze werkgever

  • Adres: WAAK - Heirweg 125, 8520 Kuurne
  • Website: www.waak.be 
  • Sector: maatwerkbedrijf
  • Contactgegevens interne mobiliteitsverantwoordelijke:
    op aanvraag - neem contact op met de medewerkers van Treffik