Audit: Laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen

Een elektrisch wagenpark vereist uiteraard ook laadinfrastructuur, op de werkplek en/of bij de werknemers thuis. Bestel deze laadaudit en vind zo de juiste leverancier.

Tijdens deze audit wordt eerst een prognose opgemaakt van de nodige laadinfrastructuur (op de bedrijfsparking en/of thuis), gebaseerd op de verwachte introductie van elektrische voertuigen in uw bedrijfsvloot. Op basis daarvan wordt een bestek opgemaakt en offerte gevraagd aan 3 verschillende mogelijke laaddienstverleners (Charge Point Operators of CPO’s) die de laadinfrastructuur kunnen leveren, installeren en onderhouden. Na de beoordeling van de offertes, krijg je een advies over met welke CPO in zee je kan gaan. 

Je komt het allemaal te weten tijdens deze audit begeleid door de experts van The New Drive. Schrijf je hieronder eenvoudig in door ons een mail te sturen.

Doelgroep: alle vlooteigenaars (bedrijven, organisaties en lokale besturen). Aanbod enkel voor premiumleden.
Prijs: gratis

Inschrijven: Mail naar [email protected]
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wistje-datje: Unilin liet in de zomer van 2023 een TCO-analyse en audit voor laadinfrastructuur opmaken. En ze zijn een tevreden klant: "'Erg duidelijke analyse, kennis van het vak en veel interessante extra informatie!". Is jouw bedrijf onze volgende klant? 

Foto_audit_thuisladen