Opleiding
23 apr '24

Betaal je lening met het mobiliteitsbudget

Ben jij klaar om jouw organisatie te transformeren en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu? Ontdek de kracht van het mobiliteitsbudget en schrijf je in voor de opleiding.

Een van de maatregelen om de mobiliteit in je organisatie duurzamer te maken is de invoering van het mobiliteitsbudget. Met het mobiliteitsbudget bied je je medewerkers een alternatief voor de bedrijfswagen. Wist je trouwens dat je werknemer met het mobiliteitsbudget op een voordelige manier zijn woonlening kan afbetalen? En ken je de andere voordelen voor de werknemer? En voor de werkgever?

Het mobiliteitsbudget, hoe begin je daar nu concreet aan op een eenvoudige en efficiënte manier? Aan welke voorwaarden moeten werkgever en werknemer voldoen? Wat neem je op in je mobiliteitsplan? Hoe bereken je het bedrag van het mobiliteitsbudget? Wat als het budget niet volledig opgebruikt is tegen het einde van het jaar? Aan welke inhoudingen is het budget onderworpen?

Je komt het allemaal te weten tijdens de opleiding ‘Betaal je lening met het mobiliteitsbudget’. En Koen Van Canneyt geeft jullie mee waarom het West-Vlaamse ingenieursbureau Ingenium het mobiliteitsbudget toepast!

Datum: dinsdag 23 april 2024
Uur: 9.30 uur tot 12.00 uur  (inclusief broodjeslunch)
Locatie:  Ondernemingscentrum Roeselare (Spanjestraat 141, 8800 Roeselare)
Lesgever: Ingenium, Acerta en The New Drive
Doelgroep: HR-managers, personeelsverantwoordelijken, HR-officers, zaakvoerders en bedrijfsleiders die alle mogelijkheden van de verschillende mobiliteitsoplossingen voor werknemers willen kennen en gebruiken. Enkel voor premiumleden.
Prijs: Gratis.

Foto mobiliteitsbudget